Om Gigis

Dette er egentlig veldig ukomplisert:

Jeg liker å holde på med ting, enten det er å lære om sopp, spille golf, eller som nå; å sy (kirurgiske hetter, munnbind og annet). Sistnevnte etter å ha børstet støv av symaskinen for første gang på 25 år...

Kontakt meg gjerne dersom du har spørsmål. Du treffer meg på gigis@gigis.no, eller alternativt på telefon 986 42 998.

Sending

Jeg har satt en fastpris på forsendelsen, og sender via posten eller annet egnet fraktselskap til hele Norge. Bor du i Oslo kan det tenkes jeg leverer på døren. Dagsform og arbeidspress avgjør!

Stoffmunnbind

(Dette var mer relevant tidligere, men jeg beholder informasjonen her uansett.)

Munnbindene du finner her er for øvrig 100 % hjemmesydde. Det betyr at alle er unike, og at det er en liten mulighet for at du kan se de er sydd av en amatør. På den annen side er det fantastiske mønstre i stoffene, og de er laget for å gjøre deg og andre glade. Dessuten blir jeg glad selv hver gang jeg syr et nytt munnbind. 🙂

En generell tommelfingerregel:

20 cm og mindre egner seg til mindre personer og barn. Fra 20 til 21 cm egner seg til damer, mens menn som regel trenger 22 cm eller større.

Hygiene

Alle munnbindene desinfiseres med dampstrykejern i minst fem minutter før de pakkes i plast. Jeg anbefaler uansett at du kokvasker munnbindet før du tar det i bruk.

Se ellers siden Om munnbind når det gjelder bruk og effekt av munnbindene.

Koronakrise:

Dersom du har behov for et munnbind og det er spesielt trange tider; bruk rabattkoden "Koronakrise" når du skal fullføre ordren. Da må du kun betale frakten. 🙂
(Skulle du mangle muligheten til å betale online, eller blir også frakten for mye å bære? Bruk kontaktskjemaet her, så finner vi en løsning!)

(Dersom det ikke er spesielt trange tider setter jeg pris på normal betaling. Med stoffkvaliteten jeg benytter er det såvidt jeg går break even med kr 200,- pr munnbind...)